Odlična ponuda jeftinih PS3 i PS Vita igara

Da ste nam prije par godina rekli kako će PlayStation Store imati rasprodaje i sniženja koja će biti skoro pa na nivou Steama, vjerovatno bi vas samo čudno pogledali. Međutim, Sony iz rasprodaje u rasprodaju nudi sve bolje i povoljnije cijene za gomilu igara, a najnovija tako traje do 30. aprila i donosi sniženja za nekih stotinjak i kusur naslova, među kojima su isključivo igre za za PS Vitu i PS3, dok će vlasnici PlayStationa 4 izgleda morati čekati neke nove rasprodaje.

Kompletnu listu sniženih naslova i njihovih cijena možete pronaći na zvaničnom PlayStation Blogu i svakako obratite i na dodatna sniženja za sve PlayStation Plus pretplatnike. A ako nas pitate, na rasprodaji svakako kupite barem Hotline Miami, Guacamelee, Metal Gear Solid i ICO HD kolekcije... i Metal Gear Rising: Revengeance! I Batman: Arkham City!

Ahem, drugim riječima, ponuda igara na rasprodaji je takva da ćete sasvim sigurno pronaći nešto što vas interesuje. A u kupovini ćemo vam se i sami pridružiti, jer ipak treba isprobati OlliOlli, TxK i Earth Defense Force 2017 Portable...

1/1