Slučajno objavljivanje informacija prije vremena nije nikakav novitet u IT industriji, zbog čega nas nije iznenadio ni najnoviji leak - kako prenosi TechCrunch, Facebook je nedavno greškom objavio notifikaciju o novitetima koje tek trebaju predstaviti na svojoj F8 konferenciji, među kojima je i Messenger kao zasebna platforma.

"Garage i Demo zone konferencije su otvorene! Upravo predstavljeni: Parse for IoT (Internet of Things), Messenger kao platforma i Teleportation Station," stoji u spomenutoj notifikaciji.

Uzevši to u obzir, čini se kako se Facebook želi svojim korisnicima ponuditi načine komunikacije i van svoje osnovne platforme, kako uz novu Messenger platformu, tako i kroz razne pametne uređaje i IoT platformu, kojoj će biti prilagođen i Facebookov set alata za kreiranje mobilnih aplikacija Parse.

Facebook F8 konferencija se održava danas u San Franciscu, a Mark Zuckerberg i kompanija će na njoj pričati o novitetima za svaki od svojih proizvoda, uključujući i Instagram, WhatsApp i Oculus.

1/1