Ukoliko ste iduće sedmice planirali uzeti bolovanje kako bi što više vremena proveli uz Bloodborne (kao neki članovi redakcije, khm), mogla bi vas obradovati najava iz Dontnoda kako ćemo 24. marta dobiti i novu epizodu njihove avanture Life is Strange.

Tako ćete, dok budete pokušavali predahnuti od mračne atmosfere koja je zagarantovana u novom naslovu From Softwarea, moći uživati u nešto vedrijoj igri i misteriji koju će Max otkrivati u svojoj avanturi, čija prva epizoda nas je prilično iznenadila kada smo je zaigrali početkom februara.

1/1

Dontnod je datum izlaska objavio proteklog vikenda na sajmu Rezzed, a usput su prikazali i 15-minutni gameplay video, koji možete smatrati kao jedan veliki spoiler, obzirom da je riječ o drugoj epizodi jedne... pa, epizodne avanture. Ipak, ukoliko ste već odigrali Episode 1: Chrysalis i zanima vas kako će izgledati Episode 2, video možete pogledati u nastavku.

Za sve druge igrače koji žele izbjeći spoilere, tu su i novi dev diary video, kao i playlista sa muzikom iz igre, dostupna na Spotifyju i YouTubeu.