Kako bi proslavili ovosedmični petak 13., NetherRealm i Warner Bros. su objavili kako će popularni negativac iz filmskog serijala Friday the 13th biti jedan od gostujućih boraca u nadolazećem Mortal Kombatu.

Nakon Freddyja Kruegera, koji je bio dostupan kao DLC u prošlom nastavku igre, Jason Voorhees će se sada pridružiti postavi likova iz Mortal Kombat X-a, ali ne u osnovnoj verziji igre, već kao posebni DLC koji će biti moguće kupiti odvojeno, ili u paketu sa još tri dodatna lika.

1/1

Za sada nije poznato ko su preostali dodatni likovi, ali su iz NetherRealma objavili kako će biti riječ o dva lika već poznata iz ranijih Mortal Kombat igara, dok će treći biti još jedan "specijalni gost".

NetherRealm i Warner Bros. su potvrdili kako će neki od DLC-ova za igru biti dostupni od prvog dana nakon izlaska igre na tržište, a objavili su i cijenu Kombat Pack kompleta DLC-ova, koji neće biti nimalo jeftin - naime, koštaće cijelih 30 dolara, odnosno 25 funti.

Mortal Kombat X stiže na PS4, PC i Xbox One 14. aprila ove godine, dok su PS3 i X360 verzije odgođene i za sada nemaju novi datum izlaska.