Osnivač i izvršni direktor studija Respawn Entertainment, Vince Zampella, u razgovoru sa IGN ekipom je potvrdio kako njegov tim radi na novom nastavku odlične multiplayer pucačine Titanfall, te kako će nova igra definitivno biti multiplatformski naslov.

"Pretpostavljam da je EA najavio nastavak, tako da bih mogao igrati na kartu neupućenosti i praviti se da ne znam ništa o tome, ili... da. Radimo na nastavku [Titanfalla]. Igra još uvijek nema zvanično ime, ali radimo na njoj. Novi nastavak je glavni fokus studija, ali smo osnovali i drugi tim koji će raditi na manjim stvarima. Malim, istraživačkim naslovima, na kojima će raditi polako. I da, nastavak će biti multiplatformska igra," izjavio je Zampella.

Ova potvrda iz Respawna stiže nedugo nakon što je EA na Originu, ali i na Xbox One i Xbox 360 konzolama ponudio sve DLC-ove za originalni Titanfall potpuno besplatno.

Spomenute DLC-ove možete pronaći i preuzeti sa Origina, dok našu recenziju originalnog Titanfalla možete pročitati ovdje (a ovdje ćete pronaći i razlog zašto se igra našla na našoj listi najboljih u 2014.).

1/1