Noviteti u Xbox One YouTube aplikaciji

Svi vlasnici Xbox One konzole će od danas moći uživati u još jednom od noviteta koje nam donosi next-gen - mogućnosti jednostavnog uploada gameplay videa na YouTube. Naime, najnoviji update za Xbox One verziju YouTube aplikacije donosi dugo očekivanu mogućnost uploada videa na ovaj popularni online video servis, a sve što igrači trebaju uraditi je snimiti video kroisteći Game DVR, potom ga eventualno editovati koristeći Upload Studios, te na kraju unutar YouTube aplikacije kliknuti na My Uploads opciju i odabrati video koji žele uploadovati.

1/1

Osim toga, YouTube aplikacija na Microsoftovoj novoj konzoli će sada konačno raditi i u Snap modu, a omogućit će korisnicima da pinuju pojedinačne video klipove na svoj Xbox Dashboard, osvajaju Media Achievemente, kao i da dodaju YouTube kanale unutar OneGuidea, kako bi im mogli pristupiti i kada budu provjeravali TV program.

Na kraju, Microsoft nije zaboravio ni vlasnike Xboxa 360, za koje su najavili novu GoPro aplikaciju, koja bi Xbox Live Gold pretplatnicima u skorijoj budućnosti trebala donijeti brojne ekskluzivne GoPro videe. Sama aplikacija bi trebala biti dostupna već ovog ljeta, a u nastavku možete baciti pogled i na prvi teaser za jedan od videa koji će biti dostupni svim njenim korisnicima.