I dok budemo čekali izlazak drugog Hotline Miamija (a da i ne spominjemo Bloodborne), na PlayStationu 4 i PS Viti ćemo dobiti priliku zaigrati i drugi nastavak igre koju su mnogi nazvali kombinacijom upravo Dennatonovog klasika i starih Tony Hawk igara.

Naime, ekipa iz studija Roll7 je objavila kako će njihova nova igra, OlliOlli2: Welcome to Olliwood, na PlayStation platformama izaći 4. marta, što je dan kada očekujemo i nove PS Plus igre, zbog čega mnogi pretpostavljaju da će OlliOlli2 biti besplatan za sve Plus pretplatnike (baš kao i nova igra kreatora Magicke, Helldivers).

1/1

Više detalja o novitetima koje donosi OlliOlli2 možete pronaći ovdje, a u nastavku možete pogledati i launch trailer za igru, koji je u biti identičan prošlom traileru, samo što je na njegovom kraju ovaj put zakačen i datum izlaska igre.

Detalji o mogućem izlasku igre na drugim platformama za sada nisu poznati, iako ne sumnjamo da će Roll7 svoje čedo jednog dana izbaciti i za PC, a možda čak i na Xbox One i Wii U platformama.

Ako ništa, PC igrači će utjehu moći potražiti već u maju, kada na svojoj platformi mogu očekivati još jednu igru ovog studija - ludu pucačinu Not a Hero.