Asbis d.o.o. na bosanskohercegovačkom tržištu s februarom 2015. godine počinje ekskluzivnu distribuciju Lenovo PC tableta. Pored distribucije ostalih Lenovo proizvoda Asbisovom širokom portfoliju se dodaju i Lenovo PC tableti, što je ujedno i potvrda Asbisoveove kvalitete u distribucijskom poslovanju. Navedenim poslovnim poduhvatom Asbis BH postaje jedini distributer svih Lenovo proizvoda namijenjenih tržištu Bosne i Hercegovine.

Distribucija putem ASBIS poslovnih partnera će početi sa modelima: Yoga 2 Pro, Lenovo IdeaTab A3300 A7-30, Lenovo IdeaTab A3500 A7-40 i Lenovo IdeaTab A5500 A8-50, koji će biti dostupni od sredine februara 2015.godine.

ASBISc Enterprises PLC, kompanija sa sjedištem na Kipru specijalizirana za distribuciju IT proizvoda vodećih svjetskih proizvođača kao što su Intel, AMD, Seagate, Samsung, Microsoft, Apple, Dell, Toshiba, Acer, Lenovo i Hitachi. Kompanija ima podružnice u 29 zemalja, više od 1.240 zaposlenih i 26.000 aktivnih klijenata u više od 85 zemalja širom svijeta, a prošlogodišnji promet iznosio je US $ 1,745 milijardi. Za više informacija posjetite web stranicu kompanije na: www.asbis.com.

ASBIS d.o.o. je dio ASBISc Enterprises grupacije od 2008. godine, te je jedan od vodećih distributera IT opreme u Bosni i Hercegovini. Više detalja pronađite na: www.asbis.ba.

 

1/1