Nakon što je Star Wars Humble Bundle zaradio preko 5 miliona dolara, Humble Bundle je igračima ponudio još jednu jeftinu kolekciju zanimljivih i kvalitetnih igara - Humble Square Enix Bundle 2.

Za 1 USD ćete tako dobiti Steam kodove za Hitman: Absolution i Supreme Commander 2, kao i Android igru Hitman Go. Naravno, svi oni koji za novi Humble Bundle izdvoje više od prosjeka (koji u trenutku pisanja teksta iznosi nešto više od 6 USD) će dobiti i dodatne igre, među kojima i fantastični Deus Ex: Human Revolution (i to u Director's Cut izdanju), neobični Murdered: Soul Suspect i nama ne baš dragi reboot Thiefa.

Na kraju, tu su još dvije igre koje će dobiti svi koji za Humble Square Enix Bundle 2 izdvoje 15 USD ili više - osrednji Tomb Raider reboot iz 2013. i vrlo dobri Sleeping Dogs.

Dobrotvorne organizacije koje su uključene u ovaj Humble Bundle su Make a Wish i GamesAid, a svoj Deus Ex: Human Revolution (i one druge, manje zanimljive igre) tokom iduće dvije sedmice možete kupiti na sljedećoj adresi.

1/1