Kompanija Logosoft je u subotu 14. februara otvorila novu poslovnicu, koja se nalazi u sarajevskom naselju Dobrinja. Riječ je o trećoj poslovnici Logosofta u Sarajevu, koja nije slučajno otvorena na Dobrinji, jer se upravo u tom naselju nalazi najveći broj korisnika ove kompanije. Otvaranjem nove poslovnice Logosoft želi svoje usluge učiniti dostupnijim budućim korisnicima, te olakšati korištenje usluga svojim postojećim korisnicima.

Poslovnicu su otvorili Damir Dizdarević, član uprave Logosofta i Izvršni direktor za prodaju, usluge i marketing, i Merima Pecikoza, Voditelj službe za korisnike, koji su se nakon toga obratili okupljenim građanima. "Obzirom na to da se najveći broj naših korisnika nalazi na Dobrinji, drago mi je što danas upravo ovdje otvaramo našu poslovnicu. Na ovaj način smo željeli da se približimo našim korisnicima, ali ne samo fizički, već da im približimo i učinimo dostupnijim naše usluge", kazao je Dizdarević i dodao da mu je drago da vidi okupljene Dobrinjce u velikom broju.

Povodom obilježavanja početka rada nove poslovnice, u subotu je organizovan i Logosoft dan za klizanje u periodu od 10 do 16 sati. Svoj novi komšiluk Logosoft je iznenadio poklon-ulaznicama i klizaljkama za zabavu na ledu.

Nova poslovnica Logosofta na Dobrinji nalazi se adresi Hamdije Kapidžića 6, a njeno radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 8.00 do 20.00 i subotom od 9.00 do 14.00 sati.

http://www.lol.ba

 

1/1