Nekada davno (sinoć), u galaksiji far, far away (inače lociranoj ovdje), Humble Bundle je lansirao svoj novi bundle, čija tematika je ovaj put - pogađate - Star Wars.

Star Wars Humble Bundle tako donosi čak 9 igara sa tematikom Sile i svjetlosnih mačeva, a cijeli paket će vas koštati 12 američkih dolara.

Naravno, uvijek se možete opredijeliti i za neki od nižih tierova: za 1 USD ćete tako dobiti Steam kodove za fantastični RPG Knights of the Old Republic, te dva FPS-a: Jedi Knight: Jedi Academy i Dark Forces.

Sa druge strane, svi oni koji za novi Humble Bundle izdvoje više od prosjeka (oko 11 USD), dobiće još i Battlefront II, Knights of the Old Republic II: The Sith Lords, te Republic Commando, kao i bonus naslove koji će biti poznati iduće sedmice.

A ukoliko za Star Wars Humble Bundle izdvojite 12 USD ili više, dobićete još i strategiju Empire at War: Gold Pack, kao i dvije akcione igre, The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition i The Force Unleashed II.

Kao i uvijek, prilikom kupovine možete odrediti koliko novca želite dati Humble Bundle ekipi, koliko developerima igara (u ovom slučaju to je vjerovatno vlasnik autorskih prava - Disney), a koliko u dobrotvorne svrhe (ovaj put je riječ o Unicefu).

Star Wars Humble Bundle možete kupiti tokom naredne dvije sedmice na dobro poznatoj adresi: www.humblebundle.com.

1/1