Magicka 2, novi Paradoxov kooperativni akcioni RPG, je danas dobila i novi trailer, koji je - potpuno očekivano - nešto drugačiji od trailera na koje ste navikli.

"An Interview without the Vampire" će vas tako upoznati sa Vladom Bradom (koji nije vampir) i njegovim psihijatrom koji mu pokušava pomoći da se izbori sa svojim demonima, dok se prisjeća ubijanja istih tih demona sa do četiri igrača čarobnjaka u Magicki 2.

1/1

Pored novog trailera, Paradox Interactive je objavio i posebnu mini-igru Imprecise Wizard, u kojoj ćete u najboljoj maniri Flappy Birda pokušati provući čarobnjaka kroz što više prepreka. Pri tome ćete u svoja prva tri pokušaja u igri skupljati i posebne bodove sa kojima ćete pomoći kompletnoj zajednici Magicka igrača da u PC verziji novog nastavka otključaju nova oružja i odjeću za svoje in-game čarobnjake.

Imprecise Wizard možete zaigrati ovdje, a ukoliko vas trailer koji možete pogledati u nastavku ne bude posebno impresionirao, svakako bacite pogled na prošli i još bolji (karaoke!) trailer, koji ćete pronaći ovdje.

Magicka 2 izlazi u verzijama za PC i PlayStation 4, a datum izlaska za sada nije poznat.