Capcom je objavio kako će DmC: Devil May Cry i Devil May Cry 4 na ljeto iduće godine dobiti posebne Definitive Edition, odnosno Special Edition verzije na next-gen konzolama.

Vlasnici PlayStationa 4 i Xboxa One će tako iduće godine dobiti priliku da zaigraju ove fantastične akcione igre, od kojih nas je posebno oduševio prošlogodišnji DmC reboot, koji je naprosto odisao stilom i odličnim hack'n'slash gameplayom.

1/1

I dok više detalja o Devil May Cry 4: Special Editionu za sada nije poznato (ako zanemarimo teaser da ćemo dobiti igrivog Vergila), Ninja Theory je objavio koji će to sve noviteti krasiti Definitive Edition DmC-a.

Prije svega, tu su Full HD rezolucija i framerate od 60 sličica u sekundi, kao i Bloody Palace mod za Vergila, svi do sada izdani DLC-ovi za originalnu igru, novi nivo težine, novi igrivi modovi, manual lock-on opcija, te rebalansirani protivnici i poeni koje osvajate stilizovanom borbom.

Još samo kada bi Vergil's Downfall DLC u next-gen izdanju dobio i Combichrist/Noisia soundtrack i našoj sreći ne bi bilo kraja...