Nakon što su Sony i Media Molecule na ovogodišnjem Gamescomu najavili PS4 verziju predivnog Tearawaya (inače naše najdraže igre sa PlayStation Vite), sada su nas počastili i sa novim gameplay trailerom ove papirnate avanture.

Trailer će vas tako podsjetiti na fantastične vizuale i podjednako fenomenalan soundtrack koji su krasili i Vita verziju Tearawaya, ali će vas upoznati i sa nekoliko novih gameplay mehanika koje će iskoristiti sve mogućnosti DualShock 4 kontrolera.

1/1

Za neupućene i sve one koji nisu pročitali našu recenziju originalnog Tearawaya, riječ je o igri koja je iskoristila svaki element PS Vite - od touchscreena i touchpada, pa do kamere, mikrofona i kontrola pokretom. A sada će sve to biti zamijenjeno i dopunjeno DualShock 4 kontrolama - LED lampicu na kontroleru ćemo koristiti kako bi osvjetljavali svijet igre, touchpad će nam služiti za tapkanje po in-game bubnjevima i izbacivanje stvari iz gamepada u svijet igre, a igra će iskoristiti i DualShock 4 zvučnik, kao i PlayStation kameru - ako istu već posjedujete - kako bi vas ubacila u igru i u ulogu Sunca.

Ako vam to sve zvuči zbunjujuće, ne očajavajte, već jednostavno kliknite na Play na videu koji vam donosimo u nastavku i uživajte (ako koristite Chrome, trailer možete gledati i u 60fps verziji). A onda se bacite na čitanje već spomenute recenzije i dobro se zapitajte zašto još niste kupili Vitu i odigrali originalni Tearaway.