Plišani haskiji i igrivi Venom Snake

Osim PlayStation Experiencea, protekli vikend nam je donio i prvu The Game Awards dodjelu nagrada, za koju je zaslužna nekadašnja Video Game Awards ekipa. I dok je sama ceremonija bila pomalo dosadnjikava, neki od trailera prikazanih tokom nje su bili i više nego zanimljivi.

Tu prije svega mislimo na premijerni trailer za multiplayer segment novog Metal Gear Solida, koji je prikazao za Kojimu standardno gameplay ludilo - ako je suditi po kartonskim kutijama, minijaturnim Metal Gearovima, igrivim likovima iz singleplayera (uključujući i Venom Snakea i Ocelota), kao i plišanim haskijima sa kojima ćemo protivnicima odvlačiti pažnju, u novom Metal Gear Onlineu ćemo nesumnjivo dobiti nešto drugačiju kombinaciju multiplayer pucačine i šunjalice.

1/1

Naravno, Kojima ne bi bio Kojima da nije zaintrigirao publiku i još jednom sitnicom - naime, kultni dizajner je na dodjelu nagrada došao u majici na kojoj je na švedskom jeziku pisalo "dvadeset i drugi šesti", što su brojni fanovi protumačili kao teaser mogućeg datuma izlaska novog Metal Geara.

Bilo kako bilo, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain se očekuje iduće godine i to u verzijama za PlayStation 4, PlayStation 3, PC, te Xbox One i Xbox 360, a u nastavku vam donosimo i prvi gameplay trailer novog Metal Gear Onlinea: