I dok čekamo prvu PlayStation Experience konferenciju, koja se ovog vikenda održava u Las Vegasu, na Internetu su osvanule i neke najave koje nismo trebali imati prije početka konferencije.

Naime, Sony će na PSX konferenciji zajedno sa partnerima i brojnim igračima proslaviti 20. rođendan PlayStationa (povodom čega su neki dan predstavili i predivni retro PS4), te usput najaviti i neke nove igre - od kojih će jedna biti i Street Fighter V, najnoviji nastavak kultne Capcomove tabačine.

Street Fighter V trailer je greškom objavljen nešto ranije na YouTubeu, odakle je promptno i uklonjen, tako da ga za sada (zahvaljujući NeoGAF-u, čiji članovi su prvi i pronašli procurjeli trailer) možete pronaći u WEBM formi na ovom linku. U traileru se može vidjeti nekoliko scena iz igre, kao i njen osvježeni Street Fighter IV grafički stil u borbi između Ryua i Chun-Li.

Na samom kraju trailera možete primjetiti i interesantnu napomenu - naime, izgleda kako će Street Fighter biti PS4/PC ekskluziva, iako za sada nije poznato da li je riječ tek o privremenoj ili punoj ekskluzivnosti.

1/1