Kako javlja Eurogamer, britanski studio Creative Assembly je konačno objavio datum izlaska svoje nove strategije - Total War: Attila na naše PC-eve stiže već 17. februara iduće godine.

Osim datuma izlaska, Creative Assembly je objavio i prve detalje o bonus DLC-u koji će dobiti svi koji prednaruče novi Total War, a koji donosi tri nove igrive frakcije: nordijska plemena Dance, Jute i Geate - svaku sa zasebnim kopnenim i morskim jedinicama, misijama i osobinama.

1/1

I dok smo najavu DLC-ova i prije izlaska igre mogli očekivati, moramo priznati kako smo iznenađeni činjenicom da ćemo Attilu igrati već u februaru, obzirom da je igra najavljena krajem septembra, svega godinu dana nakon lansiranja prethodne igre u serijalu, Romea 2.

A Creative Assembly je nekim čudom u međuvremenu stigao izbaciti i svoju najnoviju igru, znatno drugačiju od Total War strategija po kojima su poznati - odlični Alien: Isolation, koji smo nedavno recenzirali i (spoiler alert) preporučili svim fanovima Aliena kao obavezno štivo.