Nakon još jednog odličnog paketa indie igara, Humble Bundle nudi nešto drugačiji bundle: Humble Jumbo Bundle 3 donosi osam prilično raznolikih i zanimljivih igara po prilično niskoj cijeni.

Svi koji za novi Humble Bundle izdvoje 1 dolar ili više, tako mogu očekivati Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure, neobični RPG Always Sometimes Monsters i pucačinu Insurgency (+ 3 gratis kopije iste koje možete podijeliti sa prijateljima, a ukoliko barem jedna od poklonjenih kopija bude aktivirana do 9. decembra, dobićete i dodatnu igru u vidu Full Mojo Rampagea).

Sa druge strane, svi koji za Humble Jumbo Bundle 3 izdvoje više od prosjeka (u trenutku pisanja teksta nešto više od 6 USD), pored navedenih će dobiti i sljedeće igre: GRID 2, Blackguards, Euro Truck Simulator 2 i nekoliko bonus igara sljedeće sedmice.

I, kao šlag na tortu, svi koji za bundle izdvoje više od 12 dolara (što vam svakako preporučujemo), dobiće i fenomenalni Saints Row IV.

Kao i uvijek, novi Humble Bundle omogućava da sami odredite koliko novca ide developerima, koliko Humble Bundleu, a koliko u dobrotvorne svrhe (ovaj put su u pitanju organizacije Save the Children i Charity: Water).

Znate šta vam je činiti - Saints Row IV vas čeka.

1/1