Najpoznatiji hrvatski razvojni tim i kreatori popularnog Serious Sama, Croteam, jučer su objavili i svoju najnoviju igru - Sigils of Elohim je dostupan potpuno besplatno na Steamu (u PC, Mac i Linux verzijama), ali i na Androidu i iOS-u.

Sigils of Elohim predstavlja puzzle igru koja je zapravo uvertira u njihov nadolazeći first-person puzzler The Talos Principle, a igračima nudi brojne puzzle zagonetke čijim rješavanjem mogu otključati raznorazne predmete u Talos Principleu.

1/1

Igra za sada nudi prvi set zagonetki, a iz Croteama i Devolver Digitala su najavili još dva seta zagonetki koja će biti dostupna u bližoj budućnosti, odnosno do izlaska The Talos Principlea.

Sam Talos Principle pak predstavlja "filozofsku first-person puzzle igru", na čijem razvoju radi Croteam, a čiji scenario su napisali Tom Jubert (FTL, The Swapper) i Jonas Kyratzes (Infinite Ocean). Detaljnije impresije iz igre svakako možete očekivati na našem sajtu čim se ista pojavi na tržištu, a do tada moždane vijuge možete zagrijati u Sigils of Elohimu, a tu su i The Talos Principle teaser trailer, kao i sat i kusur gameplaya iz beta verzije igre.

Usput, Sigils of Elohim možete pronaći na SteamuApp Storeu i Google Playu.