LittleBigPlanet je još od prvog nastavka imao jednog od najboljih naratora u svijetu igara - slušati Stephena Frya kako objašnjava kontrole i gameplay mehanike nam jednostavno ne može dosaditi. A sada, nakon dvije PS3, jedne PSP i jedne PS Vita igre sa Stephenom u ulozi naratora, LittleBigPlanet će ga konačno udružiti sa glumcem za kojeg nismo ni znali koliko smo ga zapravo priželjkivali u nekoj igri.

Naime, svoj glas glavnom negativcu LittleBigPlaneta 3, koji će se suprotstaviti naratoru, daće niko drugi do Hugh Laurie, još jedan legendarni britanski glumac. Ovo će tako biti Laurieva prva uloga u nekoj igri, a njegovu hemiju sa Stephenom ne treba posebno komentarisati - bilo da ste gledali njihove zajedničke skečeve, bilo da ste uživali u Crnoj Guji, ovaj duo ne treba posebno predstavljati.

1/1

A osim Hugha Lauriea i Stephena Frya, glumačku postavu LittleBigPlaneta će činiti još nekoliko odličnih glumaca i poznatih imena - u igri ćemo, između ostalih, čuti i Nolana Northa, Petera Serafinowicza, ali i Taru Strong.

LittleBigPlanet 3 stiže 19. novembra ove godine na PlayStation 4 i na PlayStation 3, a donosi nekoliko noviteta u ovaj simpatični serijal, među kojima se svakako najviše ističu tri nova igriva lika. A vrijeme do izlaska igre možete, barem malo, prikratiti gledanjem kratkog intervjua sa popularnim Dr. Houseom, budućim glasom Newtona, glavnog negativca LittleBigPlaneta 3: