Igra stiže 6. februara!

Nakon što su na svojoj nedavno održanoj pre-Tokyo Game Show konferenciji objavili japanski datum izlaska, iz Sonyja su konačno potvrdili i datum kada ćemo Bloodborne zaigrati u Evropi.

Nova igra kreatora Demon's i Dark Soulsa tako u Evropu i Ameriku stiže već 6. februara, svega dan nakon njenog japanskog launcha. Sony je najavu datuma izlaska popratio i sa novim gameplay trailerom, koji vam donosimo u nastavku, a na YouTubeu je jučer osvanuo i 30-minutni gameplay video iz igre popraćen oduševljenim komentarima japanskih igrača i/ili novinara (nismo sigurni).

1/1

Podsjećamo, Bloodborne je najnovija igra japanskog From Softwarea i predstavlja spiritualni nastavak njihovih Souls igara. Nešto više informacija o igri možete pronaći u našoj vijesti objavljenoj povodom najave igre, kao i u nedavno objavljenoj vijesti sa Gamescoma, kada je Sony na YouTube izbacio i prvi gameplay video iz igre.

Bloodborne izlazi ekskluzivno za PlayStation 4, a ukoliko niste osjetljivi na bilo kakve spoilere u vidu novih protivnika, bossova, lokacija i čega sve ne, svakako bacite pogled na novi trailer: