Ovogodišnji Tokyo Game Show tek što je počeo, a iz Zemlje izlazećeg Sunca su već počele pristizati itekako zanimljive vijesti. Najnoviji nastavak Final Fantasy sage je tako dobio novi trailer, a iz Square Enixa su najavili i demo za FF XV, kao i PC verziju Final Fantasy XIII trilogije.

Naime, originalni Final Fantasy XIII na PC stiže već idućeg mjeseca, dok se FF XIII-2 i FF XIII: Lightning Returns očekuju najkasnije na proljeće iduće godine. A u tom periodu nam stiže i Final Fantasy XV demo, koji će Square Enix objaviti 20. marta iduće godine, kada na tržište izlazi i PS4 i Xbox One verzija HD remastera Final Fantasy Type 0 igre, originalno objavljene 2011. ekskluzivno za Sonyjevu PSP konzolu.

1/1

FF XV demo će nositi naziv Episode Duscae, a Final Fantasy XV je dobio i novog režisera - fanovima omiljenog Tetsuyu Nomuru je na toj poziciji tako zamijenio Hajime Tabata, zaslužan za igre poput Final Fantasy 7: Crisis Corea i spomenute Final Fantasy Type 0.

Petnaesti nastavak najpopularnije Square Enixove franšize će se pojaviti isključivo na PlayStation 4 i Xbox One konzolama, ali tačan datum izlaska za sada nije poznat. Najnoviji trailer i opušteni road-trip glavnih likova možete pogledati u nastavku: