Ako se sjećate našeg teksta sa impresijama iz najnovijeg RPG-a belgijskog Larian Studiosa, odličnog Divinity: Original Sina, sjetićete se i zamjerke kako igra nudi tek dva kompanjona za vašu veselu družinu avanturista. No, najnoviji i potpuno besplatni The Bear and the Burglar DLC donosi i dva nova kompanjona sa kojima bi istraživanje neobičnog fantasy svijeta igre trebalo postati još zanimljivije.

Sa sobom ćete tako u svoje avanture sada moći povesti i Bairdotr, "znatiželjnog i lojalnog rangera" koja je upala u neke probleme sa stražarima u svijetu Divinity: Original Sina, kao i Wolgraffa, "tihog roguea" kojeg ćete u igri zateći kako krade zlatnike iz lokalne fontane.

Osim novih kompanjona sa pozadinskom pričom, The Bear and the Burglar DLC donosi i poboljšanja u co-op sistem dijaloga, te se tako nadovezuje na ionako odlične patcheve za igru koji su još prije nekoliko mjeseci ponudili i dodatne AI ličnosti za glavne likove igre.

The Bear and the Burglar DLC je već sada dostupan na Steamu, a ukoliko Divinity: Original Sin već imate na svom accountu, DLC bi se trebao automatski downloadovati i instalirati.

1/1