Najavljen i Saints Row 4 za PS4 i Xbox One

Najbolja igra 2013. i jedna od najboljih i najsmješnijih igara svih vremena, Saints Row 4, iduće godine će dobiti novu samostalnu ekspanziju. Saints Row: Gat Out of Hell igrače stavlja u ulogu Johnny Gata i Kinzie Kensington, a vodi ih ni manje ni više nego u Pakao, odakle će pokušati spasiti Bossa.

Glavni protivnik u igri će, očekivano, biti Satana, a protiv njega i njegovih podanika ćemo se boriti koristeći oružja dostojna Saints Row serijala - biće tu nešto pod nazivom "La-Z-Boy with guns", Arm Chairmageddon fotelja sa mitraljezima (najozbiljnije - samo bacite pogled na trailer u nastavku), kao i par "biblijskih" oružja sa kojima ćemo ispaljivati pošasti sa žabama i skakavcima.

1/1

Na igri rade Volition i High Voltage Software, a pored singleplayera u kojem ćemo moći uskočiti u čizme Johnny Gata ili Kinzie, igra će podržavati i kooperativni multiplayer za dva igrača.

Saints Row: Gat Out of Hell stiže 30. januara iduće godine na PC, PS3, PS4, Xbox One i Xbox 360, po cijeni od 20 USD. A osim izleta u Pakao, vlasnici next-gen konzola će 30. januara moći zaigrati i originalni Saints Row 4, koji će se prodavati po cijeni od 30 USD.