Vlasnici Xbox One konzola od sada mogu posjetiti jedan od najpopularnijih online foruma i bez da posegnu za najbližim kompjuterom ili naprednim telefonom. Naime, Microsoft je prije nekoliko sati objavio ReddX aplikaciju za Xbox One, koja će vlasnicima njihove najnovije konzole omogućiti da pristupe popularnom Redditu i na svojim televizorima, sve sa posebno prilagođenom glavnom stranicom, kao i specijalnim media-achievementima, koji su imena dobili po gaming šalama sa Reddita.

1/1

Sama ReddX aplikacija će korisnicima ponuditi mogućnost ostavljanja komentara na Redditu, kao i "upvote"-anja drugih komentara, pauziranja i gledanja animiranih GIF-ova, te gledanja galerija slika i  embedanih YouTube video klipova. I to sve uz korištenje Xbox One gamepada, ali i putem mobilnih uređaja na kojima je instalirana SmartGlass aplikacija.

Kao i većina drugih aplikacija na Xbox One konzoli, ReddX će podržavati i snap-view prikaz, odnosno mogućnost prikaza sa strane ekrana, dok na njegovom ostatku gledate TV ili igrate neku od Xbox One igara.