Hideo Kojima i Guillermo del Toro za kormilom; Norman Reedus u glavnoj ulozi

Obzirom da je Sonyjev Gamescom media brifing bio krcat najavama novih igara i novim trailerima za mnoge već najavljene naslove, oprostit ćete nam što u našem mini-reportu sa konferencije nismo spomenuli izvjesni horor za PS4 pod nazivom P.T.

Naime, riječ je o "interaktivnom teaseru" koji je Sony najavio bez puno pompe, rekavši igračima da ga mogu downloadovati sa PlayStation Storea odmah nakon konferencije. Nedugo potom, nekoliko igrača je uspjelo odigrati P.T. i otkriti tajnu koja se krije iza njega - legendarni Hideo Kojima je udružio snage sa poznatim filmskim režiserom Guillermom del Torom, kako bi kreirao novi nastavak popularnog horor serijala Silent Hill.

A osim podatka kako su za kormilom igre Kojima i del Toro, sve što je za sada poznato je to da će glavnu ulogu u igri igrati Norman Reedus (najpoznatiji po svojoj ulozi Daryla Dixona iz TV serije The Walking Dead), te da bi se igra mogla zvati Silent Hills.

Datum izlaska i platforme na kojima će se igra pojaviti su i dalje velike nepoznanice. Međutim, apsolutno smo sigurni u to da niko ne zna najaviti nove igre onako kao Kojima - sjetite se samo fantomskog Moby Dick razvojnog studija i maestralne najave Phantom Paina, za koji se na kraju ispostavilo da je novi nastavak Metal Gear Solida.

1/1