Stallone, Statham i ostatak Expendables ekipe u pikseliziranom izdanju

Nakon što nas je Activision nedavno iznenadio najavom Legend of Korra igre, na kojoj radi ni više ni manje nego Platinum Games, sinoć smo doživjeli još jedno ugodno iznenađenje. Naime, naš najdraži indie izdavač Devolver Digital je bez ikakve najave i potpuno neočekivano objavio Expendabros, besplatnu igru koja prati izlazak najnovijeg nastavka Expendables akcionih filmova.

No, za razliku od mlake i neinspirativne top-down pucačine koja je pratila izlazak drugog Expendables filma, Expendabros je znatno kvalitetnija igra. Što i ne čudi, obzirom da je zapravo riječ o novom "skinu" za manijakalnu indie pucačinu Broforce, koja je u svojoj Expendabros verziji dobila nekoliko novih nivoa i igrivih likova, ovdje inače poznatijih pod američkim/demokratskim imenom "bros".

1/1

Expendabros možete potpuno besplatno downloadovati i zaigrati na Steamu već sada, a to vam srdačno preporučujemo, voljeli vi Expendables filmove ili ne. Također, ukoliko vam se igra svidi, svakako razmislite i o kupovini Broforcea, čiju Early Access verziju možete pronaći ovdje, ako je već niste planirali igrati na PlayStationu 4 (datum izlaska PS4 verzije za sada nije poznat).

A sada nas ispričajte, jer se moramo vratiti igri i nenadmašnom Leeju "Knives Out" Christmasu (#teamStatham for life, op.a).