Izgled flagshipa, prosječne specifikacije, relativno konkurentna cijena.

Ako vam se model LG G3 sviđa koliko i nama, sigurno je da biste željeli imati njega - ili barem nešto slično. Za one koje ipak ne mogi izdvojiti toliko novca a žele premium izgled i osjećaj, LG je predstavio model G Vista, što je "siromašna" verzija modela G3. Naime, dimenzije i dizajn tijela su isti kao i kod flagshipa, dok je situacija ispod haube značajno "stanjena" sa specifikacijama.

Naime, sada je tu tek qHD ekran rezolucije 960x540 piksela, 1,2 Ghz quadocre procesor, 1 GB RAM memorije, 8 GB flash memorije microSD slot za proširenje te baterija od 3,200 mAh. Kamere su također "osiromašene", te zadnja ima samo 8 megapiksela i nema laserski autofokus i optičku stabilizaciju slike. Ipak, tu je Android 4.4.2 KitKat, KnockCode modifikacija interfejsa, LTE, kao i obećanih 15 sati rada pod punim opterećenjem.

Cijena bi trebala biti oko 400$, što je nešto skuplje od impresivne konkurencije u obliku Nexusa 5, ali ako je LG u vašem stilu a džep vam je trenutno pretanak, onda je ovo midrange uređaj za vas.

1/1