Zahvaljujući novoj ljepljivoj tehnologiji, Skullcandy je riješio jedan od najiritantnijih problema za sve ljubitelje muzike i in-ear slušalica.

Ako volite slušati muziku dok trčite, sigurno vam je poznat problem ispadanja slušalica. Međutim, kompanija Skullcandy je pronašla rješenje za ovaj problem, a ono se sastoji da se slušalice bukvalno „zalijepe“ za unutrašnjost vašeg uha. Naime, nove serije „Method“ i „The Chops“ slušalica će dolaziti sa StickyGel tehnologijom, a čije ime manje-više sve objašnjava.

StickyGel tehnologija bi novim Skullcandy slušalicama trebala ponuditi preko 30% bolje „spajanje“ u uhu, a sve usljed činjenice da ova tehnologija nudi poseban premaz koji se lijepo spaja sa vašim uhom, bez da stvara bilo kakve dugotrajne posljedice. Naravno, bonus je u tome što se funkcija boljeg spajanja i aktivacija gela dešava samo ankon što se počnete znojiti, tako da vam je u interesu da održite dobar ritam i da nastavite trčati prema tom desetom kilometru.

Cijena Method serije bi trebala biti oko 30$, što znači da za malo novca možete dobiti slušalice koje konačno više ne bježe iz ušnih školjki.

1/1