Pojednostavljeno korištenje

Bitdefender Antivirus je jedan od najefikasnijih programa te vrste, čiji je antivirusni engine sam po sebi toliko precizan da su se autori mogli poigravati s pojednostavljivanjem interfejsa i smanjivanjem broja opcija. Sada je kompanija odlučila otići i dalje – sa verzijom 2015 svojih antivirusnih programa stigao je i takozvani "OneClick Security", redizajn usmjeren na oslobađanje korisnika od konfigurisanja programa koliko god je to moguće.

Naprimjer, nema potrebe da posebno aktivirate Game mod ili nešto slično, budući da će BitDefender automatski prepoznati šta trenutno radite na računaru i u skladu s time aktivirati odgovarajući profil zaštite, kako BitDefender ne bi izazvao protrzavanje ili druge probleme s pokrenutom aplikacijom. Također, firma se hvali naprednim automatizovanim čišćenjem računara od virusa i trojanaca bez potrebe da odgovarate na popupe, čitate logove i podešavate način skeniranja.

Program je također u stanju automatski popuniti forme na shopping sajtovima svim potrebnim podacima, uključujući i onima o kreditnima karticama, što vam omogućuje kupovinu jednim klikom.

Probnu verziju možete skinuti sa zvaničnog sajta, a kompletna košta 60, 80 ili 90 dolara, zavisno od toga treba li vam pored antivirusa i firewall, roditeljska kontrola, enkripcija fajlova i cloud prostor za pohranu podataka

1/1