Još jedna vrhunski spakovana emisija koja nudi gomilu sadržaja i zanimljivih informacija!

U ovom izdanju Terminala26 možete pogledati nešto manji broj rubrika, ali imamo itekako dobre razloge za to! Tu su dvije hardverske recenzije koje će zadovoljiti ljubitelje potrošačke elektronike - Alcatelov tablet od 8 inča koji nudi i 3G povezivanje, kao i Smart Pedometer narukvica iz kompanije Prestigio koja donosi dašak IT-a u vaš svijet fitnessa.

Pored toga, nemojte propustiti ni vrlo interesantan Tech kojeg ste mogli vidjeti na otvorenju Svjetskog prvenstva u fudbalu - vjerujte nam, ima itekako humanu stranu. Ipak, čitavom emisijom dominira naša velika recenzija next-gen hita Watch_Dogs, te nam se u diskusiji o (ne)kvaliteti ove igre pridružio i nas dežurni gamerski komentator, kolega Dženan Suljević.

S obzirom da rasporedom TV programa sada dominiraju sadržaji vezani za Svjetsko prvenstvo u fudbalu, Terminal26 možete gledati u izmijenjenom terminu u subotu, 14.6. u 15:30 na BHT1. Za starije epizode obavezno posjetite naš YouTube kanal, a mi se gledamo za vikend i čitamo na INFO Online portalu!

1/1