Novi Assassin's Creed, novi Far Cry i nekoliko igara koje nisu nastavci, ali će ih uskoro dobiti

01:01 - I to bi bilo to. A sada na dvosatnu pauzu, pa se čitamo u 03:00, kada Sony krene sa svojom pressicom. Nadamo se da će imati show na nivou Microsofta, ali ne bi se smjeli kladiti. Iako, ako objave novi The Last Guardian trailer i datum izlaska...

01:00 - Yep, bio je to novi Rainbow Six: Siege. Izgleda odlično - dva tima od po 5 igrača se bore za taoca. Da, zvuči kao Counter Strike i onaj mod u kojem smo spašavali VIP-ove (kako se već zvao), ali ovdje imamo i element destrukcije okoline i... izgleda zabavno, najkraće rečeno.

00:54 - I za kraj Ubisoftove pressice - neka nova multiplayer igra. Kroz koji minut ćemo znati o čemu se radi (pretpostavljamo da je riječ o novom Rainbow Sixu)

00:52 - A nakon sklekova na bini, red je došao na novu Ubisoftovu avanturu Valiant Hearts: The Great War (kreiranu na Ubi-Art Framework engineu). Igra izgleda prilično zanimljivo, a stiže već ovog mjeseca.

00:44 - Vrijeme je za fitness! Shape-up je nova Xbox One ekskluziva koju smo već najavili.

00:41 - Ok, dobili smo i novi gameplay video iz Unityja, a iako nam se čini kako su osnove novog Creeda i dalje identične prošlim nastavcima (gomila sporednih aktivnosti, ista stara dosadna borba, uz nekoliko elemenata koji su u Creed našli svoj put iz Watch Dogsa), imamo dojam da je kretanje ovaj put nešto bolje i ugodnije. Mada, možda je riječ samo o boljim animacijama. Kako god, znaćemo 28. oktobra, kada igra izlazi u verzijama za PC, PS4 i X1.

00:32 - Ipak ne - bio je to još jedan odličan CGI trailer za AssCreed.

00:28 - The Crew stiže 11. novembra u verzijama za PC, PS4 i X1. A u nastavku - Assassin's Creed: Unity - nadamo se još jednom gameplay videu!

00:23 - A sada još jedna open-world igra sa potpisom Ubisofta - ovaj put trkaći naslov The Crew. Ubisoft obećava ogroman svijet (cijela Sjeverna Amerika u malom) bez ikakvih učitavanja. Izgleda zanimljivo, pogotovo utrkivanje u Grand Canyonu.

00:22 - Očekivali smo novi Division gameplay trailer, a dobili smo predugi story trailer. Igra i dalje izgleda vrhunski, ali smo skeptični kada je u pitanju gameplay.

00:17 - Na scenu izlazi producent Divisiona, još jedne igre u kojoj ćemo oslobađati New York. Yay!

00:15 - Iz Ubisofta još uvijek plešu. Ovaj put uz pjesmu koju nikada nismo čuli. Zvuči moderno/kao nešto što će svirati u lokalnom shopping centru iduće sedmice.

00:10 - Volite plesati? Ubisoft ima igru za vas - eto nam i Just Dancea 2015. Za sve ostale - eto samo još jedne prilike da čujemo Happy od Pharella.

00:06 - Glavni negativac u Far Cryu 4 izgleda odlično! A onda je zasvirao i - pomalo neočekivano - The Clash, sa svojom kultnom Should I Stay or Should I Go. Btw evo nam i Aishe Tyler, voditeljice koja treći put zaredom vodi Ubisoftovu pressicu!

00:00 - Počinjemo sa novim nastavkom Far Crya! Izgleda odlično (grafički, je l')

23:59 - Is this thing on?

1/1