Live-blogging svih velikih press konferencija (i live streaming nekih od njih), uz sve druge bitne E3 vijesti na jednom mjestu

Ovogodišnje izdanje najvećeg gaming sajma - popularnog Electronic Entertainment Expoa, poznatijeg kao E3 - samo što nije počelo! Sajam i ove godine otvara Microsoft sa svojom velikom press konferencijom, da bi nakon njih na red došli EA, Ubisoft i Sony, dok Nintendo umjesto klasične E3 pressice održava poseban Digital Event.

A E3 ove godine možete pratiti i na našem sajtu - za neke konferencije ćemo imati i live streaming na samom sajtu, za druge ćemo vam ponuditi linkove na kojima možete pratiti prenose uživo, a svaku ćemo popratiti i sa live-blogging komentarima. Naravno, biće tu i standardnih vijesti koje ćemo objavljivati kako nam budu stizale, a za vas ćemo pripremiti i jedan link na kojem ćete pronaći sve bitne E3 vijesti na jednom mjestu.

Stoga, ukoliko vas zanimaju najnovije vijesti iz gaming industrije, najave novih igara, nove informacije o ranije najavljenim naslovima i sva ostala moguća iznenađenja, obavezno ostavite Info.ba tab otvoren u svom browseru - E3 vijesti i live-blogging počinju danas u 18:30, a kompletan raspored održavanja press konferencija možete pronaći u nastavku:

  • Microsoft pressica - 09.06. sa početkom u 18:30
  • EA pressica - 09.06. sa početkom u 21:00
  • Ubisoft pressica - 10.06. sa početkom u 00:00
  • Sony pressica - 10.06. sa početkom u 03:00
  • Nintendo Digital Event - 10.06. sa početkom u 18:00
1/1