Iako su u posljednje vrijeme veoma popularne bežične slušalice, još uvijek je veliki broj i onih korisnika koji ne žele baš razmišljati o punjenju i trajanju baterija, te i dalje vole dobru staru žicu. Za takve smo isprobali Samsungove in-ear Fit slušalice.

***

Samsung In-Ear Fit, kao što se i iz imena može zaključiti, integrišu dizajn kojim se slušalice stavljaju u ušne školjke. No, u ovom slučaju Samsung je detaljno radio na udobnosti i prijanjanju slušalica uz uho, pa su dizajnirali poseban gumirani dodatak u formi ušnih kanala za bolju stabilnost. Obzirom na različite forme ušinih školjki korisnika, ovo ne mora odgovarati svima, pa su tu i tri dimenzije izmjenjivih gumiranih završetaka, tako da se slušalice zaista mogu prilagoditi svakome. Naš testni model je bio u crvenoj izvedbi, a kabl je pljosnat, gumiran i dug preko jednog metra, tako da telefon bez problema možete držati u bilo kojem džepu.

Na dijelu kabla koji ide do desne slušalice nalazi se i mini kotrolna jedinica, koja ujedno integriše i mikrofon za jednostavnije telefonske razgovore.

Kada ih prilagodite sebi, slušalice su izuzetno udobne i lagane. Fit gumirani nastavci sa malim krilcima koji prate formu ušnih kanala dobro rade svoj posao kada se pravilno namjeste. Stabilne su i dobro prijanjaju čak i pri različitim fitness aktivnostima. U njima su 12mm zvučnici koji pružaju odličnu zvučnu sliku, što znači da pružaju kvalitetno izražene niskove tonove odnosno basove, te dobro izbalansirane srednje i visoke tonove.

Najbitnije od svega je to da koštaju cijelih 20 KM, pa ako želite nove, kvalitetne i udobne slušalice pristupačne cijene, Samsung In-Ear Fit slušalice su veoma dobar izbor.

1/1

 

Cijena: 20,00 KM

Asbis, Sarajevo: www.asbis.ba

PLUS
cijena, kvalitet, udobnost

MINUS
ništa značajno

SPECIFIKACIJE:
4 veličine izmjenjivih silikonskih nastavaka,mini kontrolna jedinica sa tri dugmeta, mikrofon, 3,5mm priključak, pljosnati kabl dužine 1,2 m, Impedansa 32 ohm.