Canyon bluetooth zvučnik čiju tačnu oznako možete vidjeti na vašem ekranu, manji je od prosječne šolje za kafu. Krasi ga kockasti, ali vrlo čvrst i robusan dizajn, tako da će preživjeti i manje pažljivije rukovanje poput uslova na planini, plaži, piknicima i slično.

Kontrole za rukovanje su izvedene sa donje strane, ali obzirom na kockasti dizajn, možete ga postaviti onako kako vama odgovara. Zvučnik posjeduje i mikrofon, pa se može koristiti i za telefoniranje, a na njemu je i linijski ulaz za priključivanje nekog drugog audio izvora.

S obzirom na dimenzije, reprodukcija muzike radi veoma dobro. Kvalitet u odnosu na neki telefon ili tablet je mnogo kvalitetniji i glasniji, samo ga ne treba pojačavati do maksimuma. Baterija koja se puni putem standardnog microUSB porta će izdržati oko 7 sati rada, pa ako jednostavno niste zadovoljni audio kvalitetom vašeg mobilnog uređaja, ovaj portabl zvučnik će vam to sigurno nadoknaditi.

1/1

 

Cijena: 18,80 KM

Asbis, Sarajevo www.asbis.ba

PLUS
Čvrstoća, trajanje baterije, zvuk u odnosu na telefon, Handsfree

MINUS
Ništa posebno

SPECIFIKACIJE:
Bluetooth povezivanje 2.1 standarda, domet do 10m, Rad na bateriju oko 7 sati, AUX input + micro USB za punjenje, ugrađen mikrofon, iOS i Android kompatibilan