IOL v4 Forum

INFO / Magazin za digitalno doba
Welcome to IOL v4 Forum Sign in | Join | Help
in Search

MLMB program - internet zarada

Last post 07-01-2008, 20:16 by MLMB. 0 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  07-01-2008, 20:16 8645

MLMB program - internet zarada

Pozdrav svima, ne znam jeste li čuli za MLM programe zarade, vidim da se na ovom forumu baš i ne priča o tome.

MLM programi su daleko učinkovitiji od klasičnih vrsta internet zarada. Ne kažem da klasični načini zarade ne mogu donositi novce, već da bi dobili prave novce u klasičnim načinima internet zarade, kao što su PTC, PTR, Affiliate, te oglasnom načinu zarađivanja (tu mislim na adsense i ostale PPC), morate uložiti jako puno truda i imati dobru strategiju i znati par trikova.

Sad ne znam što je točno vama pojam zarada na internetu, ako je vama zarada 100-200-500 kn mjesečno, onda mislim da trošite svoje dragocjeno vrijeme...

MLMB tim (ja i mojih par prijatelja) je razvio jedan program za naše tržište (Hrvatska, BIH, Srbija), s kojim smo prije zarađivali na američkom tržištu. Odlučili smo sve naše skupljene i plačene informacije o zarađivanju na internetu (razno razne tips & tricks) "kako poboljšati vašu zaradu na internetu" podijeliti sa svima. I to na način, ne samo da mi zarađujemo na tome, već da zarađuju svi koji se žele priključiti programu.

Sad se možda neki pitaju što je MLM i o čemu se radi?

MLM je dakle skraćenica za Multi Level Marketing kojega također nazivaju i mrežnim marketingom ili marketingom umnožvanja.
    MLM je aktivnost bazirana na stvaranju vlastite mreže suradnika (mrežni marketing), odnosno izgradnja svog posla na principu mreže.

Prije svega morate znati da ulaskom u bilo koji MLM posao niste sami, a to znači da kada započnete svoj MLM posao imate svog Mentora koji vas uvodi u posao, obučava, daje sve potrebne informacije, pruža svu potrebnu pomoć, brine za vas i za vas je uvijek tu kad ga trebate, jer je i njemu u cilju da radite što kvalitetnije.

Cilj MLMB programa je promocija zarade na internetu, sve one informacije koje biste skupo platiti na internetu, u MLMB programu možete dobiti praktički besplatno, jer samo nesposobna osoba ne može vratiti svoj ulog. Tko ne može vratiti svoj ulog, trebao bi se ići baviti nečim vrlo jednostavnim... lizanjem koverti u pošti na primjer.

Puno detaljnije o MLMB programu možete saznati na stranicama www.e-zarada.net, koliko košta učlanjenje, kolika je plaća itd...

Ako je netko posebno zainteresiran, a nešto mu nije jasno u vezi MLMB-a može me kontaktirati na:

e-mail: mlmb.info@e-zarada.net
    Filed under: , ,
View as RSS news feed in XML