IOL v4 Forum

INFO / Magazin za digitalno doba
Welcome to IOL v4 Forum Sign in | Join | Help
in Search

sims2

Last post 10-08-2008, 15:51 by simsomanija. 9 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  01-09-2008, 14:15 8392

sims2

YesOvaj sam post napisala jer vidim da se mučite oko simsa,ako imate bilo kakvih problema samo molim vas ostavite pitanje na postu.BAYBroken Heart
  •  01-09-2008, 14:34 8394 in reply to 8392

Re: sims2

INSTALACISKI KODOVI Devil

Nedaju mi se pisati šifre ali oću ako me pitate,za poćetak evo vam šifre za instalaciju:
    THE SIMS 2:5GGG-XR4L-6845-R845-6845.
    UNIVERSITY:P6E6-VQR3-ZL46-RWKA-ER2Q.
    NIGHTLIFE:PZ4C-AZ3A-P8S4-DRCD-A3R4.
    PETS:AHNW-MG5V-XBOX-LRLD-RULE.
    SEASON:N3U4-8NHQ-M2WL-SM2S-QRLD.
    BON VOYAGE:1PH9-2Q1J-1111-G111-1FLT.
    Ako vam trebaju za stuff i stories recite mi.napominjem ako imate pets stories nije isti kod kao za samo sims 2 pets

CRAKOVI 

Crakove mozete nači na stranici http://www.gamecopyworld.com. Radi se ovako(svaki nastavak ima svoj zaseban crack ako su sprženi ),otiđite u C program/FilesEA GAMES/The Sims 2/ TSBin ( umjesto The Sims 2, može Vam pisati The Sims 2 Pets, ovisi o nastavku na koji stavljate crack ) i zalijepite taj crack tamo u tu mapu/datoteku.

ŠIFRE 

Kako bi što bolje igrali i tretirali svoje Simljane potrebne su Vam sve moguće šifre. Kada želite upisati neku šifru morate stisnuti shift+Ctrl+C te će vam se pojaviti cheatbox. Tamo upisujete sve šifre, ali pazite na velika i mala slova kod pisanja šifri. U cheatbox upišite help te će vam se pojaviti razne šifre za Simse.

ŠIFRE za novce i za starenje:Heart

kaching - 1000 $
    motherlode - 50000 $
    aging on/off - uključi/isključi starenje Simljana

Glavna šifra koju morate upisati još u susjedstvu ( neighbourhood-u ) prije no što ste izabrali određenu obitelj je: strong>boolProp testingCheatsEnabled true. Kada započnete igru kliknite desnim klikom miša na određenog Simljana te ćete tamo vidjeti mnošto funkcija.

Evo vam nekoliko opcija:

Kako dobiti bebu, toddlera, dijete, tinejdžera ( teen ) ili adulta odmah?
    Kada ste upisali onu glavnu šifru u susjedstvu kliknite na shift pa na Simljana te izaberite opciju More/Spawn/Tombstone of L and D ( L - life, D - death ). Kada vam se pojavi grob, kliknite na njega i izaberite jednu od opcija ( npr. New Adult Male ).

Kako Simljani mogu smršaviti ako se udebljaju?
    Isto upišete onu šifru u susjedstvu i uđite u kuću gdje živi Simljan za kojeg želite da smršavi. Kliknite na shift te opet na Simljana i odaberite opciju Change Fit/Get Thin. Vaš Simljan će smršaviti.

Kako dobiti blizance?
    Želite li imati blizance, a ne samo jedno dijete, dok se dijete rađa, kliknite shift pa na ženu te odaberite opciju More/DEBUG - Force Twins.

Kako upisati dijete u privatnu školu, a ne zvati ravnatelja k sebi?
    Morate upisati onu šifru u susjedstvu, a zatim ući u kuću. Držite shift i kliknite na Simljana te odaberite opciju More/Spawn i u mnoštvu opcija kliknite na Scenario Tester. Pojaviti će vam se žuta kutija. Morate kliknuti na tu kutiju, a zatim na Add Me to Private School. Napomena: nekada se nešto pokvari te vam tamo gdje piše kada dolazi školski autobus piše - Bus arrives at 00:00.

Kako napraviti robota?
    Za ovu vam opciju posebo treba nastavak The Sims 2 Open for Buisness. Upišite onu šifru u susjedstvu, držite shift pa kliknite na Simljana More/Spawn/New Servo. Tada kliknite na robota i odaberite mu spol.

Kako da vam umre Simljan prije vremena?
    Držite shift i kliknite na Simljana pa odaberite opciju More/Spawn/Rodney`s Death Creator. Kada vam se pojavi grob, možete birati između različitih načina umiranja, npr. Die By Flies, Die By Satellite...

Kako dobiti posao i odmah stići do vrha karijere?
    Držite tipku shift te kliknite na novine i ovisno o dobi vašeg Simljana, pojavit će vam se TeenElderJobs, AdultsJobs. Trebate samo izabrati nekakv posao. Ako želite promijeniti Job Level vašeg Simljana, držite shift i kliknite na novine pa Set Job Level ( npr. level 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ).

Kako povećati Simljanove potrebe ili vještinecharisma )?
    Upišite onu šifru u susjedstvu pa uđite u kuću. Odaberite Simljana te tamo gdje se nalaze njegove potrebe stavite strelicu na jednu od njih,stisnite lijevi klik miša i povucite u desno. Tako možete staviti sve Simljanove vještine na maximum isto kao i kod potreba.

Kako povećati Simljana?
    Upišite StretchSkeleton i napišite uz to neki broj u obliku 1.5, 0.5. Normalna visina Simljana je 1.0.

Ostala pitanja i odgovori:

Kako da vam dođe Djed Božičnjak?
    Kako bi vam došao Djed Mraz morate imati The Sims 2 Festive Holiday Stuff ili The Sims 2 Holiday Fun Stuff. Kada igrate tu igru, samo otiđite do hladnjaka i pripremite ( specite ) Santa Cookies pa će vam onda doći Djed Božičnjak. Kako bi vam djedica došao u svojoj kući trebate imati božićno drvce te kamin na kojem će visjeti čarapice ili bilo kakvi drugi božićni ukrasi. Ukrasite kuću što bolje možete. Stavite vijenac na vrata, svijeće na stol, kupite stol s posebnim božićnim stolnjakom i sve ostalo. Djedicu možeš dočekati spavajući, ali i budan.

Kako da mi Simljani budu goli?
    Postoje mnoge stranice na kojima možete saznati više o svemu tome. Program See Them 2 vam može pomoći u tome. Tamo možete pronaći neke upute. Neki informatičari su pronašli čak i crack za The Sims 2 bez cenzure. Znači, Simljani vam mogu biti goli ako stavite crack bez cenzure na sprženu igru The Sims 2. Crack možete skinuti na Limewire-u.

imam ih još na stotine ali mi se neda pisati.I'm sorry

•  01-09-2008, 14:45 8396 in reply to 8394

Super Angry [8o|] Re: sims2

HAJDE,IMAM PUNO VREMENA NA SVE ĆU VAM OGOVORITI!

MOJ TATA I BRATIĆ SU VRHUNSI INFORMATIČARI A TATA MI ČAK IMA FIRMU KOMPJUTERA PA ZNAM SVE O KOMPJUTERIMAYes

•  01-28-2008, 17:35 8420 in reply to 8396

Hey znaš li gdje da nađem crack od universitya? Na onoj stranici koju si stavila se uopće ne snalazim..Možeš li malo bolje objasniti?
    Hvala unaprijed :)
  •  01-29-2008, 21:06 8422 in reply to 8392

Hmmm mene zanima da li ima crack patch da ga ne igram uvijek sa dvd-om .. trazio jesam skidao jesam nista nije radilo Tongue Tied.

Gdje skinuti novih kuca i tih stvari ako se moze ikako ?

Pozdrav, TECH-VIBE. 

•  02-02-2008, 21:00 8437 in reply to 8392

hej ja bi te htjela nešto pitati, ako kojim slučajem znaš. nedavno sam zalutala na neki strani forum i neka cura je ostavila slike od svojih simsa- izgledaju prerealno, skužila sam da je i drugačija okolina kao i kosa, odjeća itd. pa me zanima jel znaš možda jel to neki dodatak ili...?jer tema je bila sims 2, tako da mi nije jasno..moji izgledaju kao s omota dvd-a, ali ovi su skroz drugačiji...Malo sam još surfala i skužila sam da ima dosta takvih relanih simljana ali nisam uspjela uopće skužiti o kojem je dodatku ili čemu već riječ...pa ako znaš... Smile thanx unaprijed!
  •  02-10-2008, 11:51 8445 in reply to 8437

Ej evo moj blog je http://svezasims2.bloger.hr/,neznam drugu stranicu za crakove i na mojoj ćete stranici naći linkove za skidanje stvari pod posto cool stvari download,i honey to ti neje nastavak nego download stvari i moji simsi isto izgledaju drugaćije sa download stvarima.ej tech.vibre im am msn

•  08-13-2008, 19:46 8684 in reply to 8445

Meni u simsima 2 ne zeli graditi! Zasto to?!?Crying

Do it well!
  •  09-09-2008, 17:43 8734 in reply to 8392

Indifferent [:|] Re: sims2

simsomanija:
    YesOvaj sam post napisala jer vidim da se mučite oko simsa,ako imate bilo kakvih problema samo molim vas ostavite pitanje na postu.BAYBroken Heart
    kad pokrene igricu pojavi mi se eror da moram ubacit oginalni cd! i kad sam crecovo isto. kako to da napravim? hvala unaprijed!

Filed under:
  •  10-08-2008, 15:51 8800 in reply to 8734

suljo___b:

simsomanija:
    kad pokrene igricu pojavi mi se eror da moram ubacit oginalni cd! i kad sam crecovo isto. kako to da napravim? hvala unaprijed!

Zato jer je trebaš preko cracka pokrenuti.

View as RSS news feed in XML