IOL v4 Forum

INFO / Magazin za digitalno doba
Welcome to IOL v4 Forum Sign in | Join | Help
in Search

ZARADA NA INTERNETU

Last post 08-03-2008, 2:21 by markoal. 7 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  10-25-2006, 13:08 7172

ZARADA NA INTERNETU

U Hrvatsku je stigao prvi affiliate program,   ovaj program izrađen je kako u cilju promoviranja tvrtke, njezinih proizvoda i usluga, tako i u cilju da se zainteresiranima za rad kod kuće omogući ostvarivanje dodatnih prihoda. Učlanjenje u sam program je besplatno, a pruža mnoge mogućnosti za zaradu.
       Već pri samom učlanjenju u Affiliate Program ostvarujete zaradu od 10 Kuna na svom računu. Nadalje možete zaraditi dovođenjem novih affiliat članova po 1,5 Kunu za svakog člana.
    Osim toga pružena je i mogućnost zarade od upisa u besplatne eNovine koju izdaje naša tvrtka. Ova zarada provodi se u tri nivoa od 2,5Kn ; 0,5Kn te 0,1Kn za svakog dovedenog upisnika u eNovine. Na taj način omogućeno Vam je sticanje postotka zarade od affiliat članova koje ste učlanili ispod sebe.

U skorijoj budućnosti možete očekivati i mogućnost zarade kroz preprodaju proizvoda i usluga ove tvrtke te tako ostvarivati zaradu i preko 100 Kuna po prodanom proizvodu ili uslugi.

Za rad u ovom programu nisu potrebna nikakva posebna znanja. Sve što Vam je potrebno jeste računalo, priključak na internet i dobra volja. Isplata je zagarantirana jednom mjesečno, jer radi se o svjetski renomiranoj tvrtki i legalno registriranoj u Republici Hrvatskoj.
    Detaljnije upute dobit ćete nakon što se učlanite u Dashofer Affiliate Program. http://dashofer.webzarada.com?a_aid=0242f941   
  •  03-09-2008, 15:46 8465 in reply to 7172

Re: ZARADA NA INTERNETU

Znam da mislis da je ovo vjerojatno smece i glupost ali molim te procitaj ovaj post do kraja.

Registriraj se preko ovog linka http://bux.to/?r=josipvg na sajt i moci ces za neko vrijeme dizat postene pare!

Znam da mislis da je glupost,mislio sam i ja...sve dok mi susjed nije dobio 300 $ na ra?un neki dan! notworthy Sad sam ja krenuo! sunny

registriras se preko gore spomenutog linka i napravis acc
    Nakon sto se registriras imas opciju surf ads u kojoj imas ponudenih 15-tak linkova za sajtove na kojima moras provesti 30 sekunda i svaki ti sajt donosi 1 cent.Ako ti to izgleda malo pogledaj ovo: svaki dan stisnes na 15 oglasa,to je dnevno 15 centi.Ako u mjesecu svaki dan kliknes 15 oglasa mjesecna suma ce ti biti 4.5$.Ako 12 mjeseci svaki dan odvojis 6-7 minuta za otvaranje tih oglasa godisnja suma ce ti biti 54$!
    Dobra stvar je sto to nije jedini nacin zarade jer kad se logiras na bux stranici pod svojim nickom u my stats imas link koji dajes drugima da se registriraju preko njega i ako stave tvoj nick pod referal ti ces dobiti za svaki njihov klik na oglas jos 1 cent!To nas dovodi do racunice da,ako imas 20 korisnika koji su se registrirali preko tebe i redovno klikcu na oglase,godisnja zarada ti se poveca za dodatnih 1080$!

Zato odvoji dnevno 10 minuta i postani bogatiji bez ikakvog rada!

http://bux.to/?r=josipvg

kad god zelis podignuti svoj novac[iznad 10 $ kada skupiš],samo se registriraj na AlertPay i digni novce

Filed under: , ,
  •  04-02-2008, 2:46 8506 in reply to 8465

Evo malo i američke sheme...ima više oglasa za kliknit a ista je stvar

http://www.ubux.us/?r=kurtisaa

http://bux.to/?r=kurtisaa
  •  07-04-2008, 15:05 8647 in reply to 8506

Malo sam zakasnio ali nema veze.
    Sad imate mnogo dobrih nacina kao bux.to, najbolji je neobux jer isplacuju odmah cim nakupis dovoljan iznos za payout(isplatu) oni isplate u 5 sekundi novac na Alertpay.  Za isplatu je potrebno samo 2$, 0.01 $ je po kliku. Neobux je zasad najbolji PTC program na svijetu, ako se želite registrirati klikni ovdje. Meni su vec davno isplatili 2$.
    Za sve take nacine zarade morate imati Alertpay, registrirajte se i na alertpay, na starter ako nemate novca, kliknite ovdje ako se zelite registrirat.

Ima jos dobrih nacina ali neobux je najbolji ja sam trenutno registriran na 6 ih.
    Ako se zelite registrirati na jos neki, dobar je oneuropage minimalni iznis je 1,5$ i 20 postova na forumu ( ja ih iman 25-6) stranica je dobra 0.01 po kliku, stranica je izvrsna za pocetnike kao i neobux.

•  07-05-2008, 0:37 8648 in reply to 8647

Ima jos jedan dobar PTC program 5ivebux.
    Zasto je dobar?
    Za standardne korisnike po kliku je 0.02 (obicno je na svakom 0.001) duplo vise od uobicajnog i isplata je najdulje za 5 dana.
    Za premium korisnike po kliku je 0.03 (obicno je 0.02) + 20 minimalno adsa po danu i isplata je do 2 dana.
    Stranica im ima dosta lijep izgled i zbilja placaju pitao sam ih na forumu jer nezelim trositi vrime na scamove i
    imaju vec nekoliko isplacenih (a nedavno otvorena).

Za standardne clanove:
    - Earn up to 2 cents per click.
    - Earn up 100% of your downline's earnings.
    - Earn up to 15% of every purchase by downline.
    - Refer Unlimited Amount of People.
    - Easy and User-Friendly Interface
    - Referral's Clicks and other Data.
    - Fast Payments and Activations!

Za premium clanove:
    »
    Surf Ads guaranteed loaded with minimum 20 ads every Day!
    »
    Earn $0.03 each click and $0.03 each click from your referrals.
    » Message Your Referrals
    » 20 Ads Daily Guaranteed!
    » Priority Payments (Paid within 48 hours)

Ako se zelite registrirati kliknite na sliku!

Jedino sto je meni mala mana je isplata 10$ pitao san admina da je snizi ali nije tio jer mora sve minjat.
    Ali opet za one koji zele vise zaradit ova stranica je fenomenalna, 0.02 po kliku i po kliku referala za standard i
    za premium 0.03 i za referale 0.03.
    Ja kad san poceo sa PTC programima registrira san se na bux.to i kad san nakupio 10 $ trazio san isplatu i jos nije proslo
    2 miseca(tek malo vise od jednog) i ja jos cekam isplatu a ovdje je dobijem za 5 dana(maksimalno) ili na neobuxu koji je najbolji dobijem novac za par sekundi .
    -Tko zeli vise informacija nek me kontaktira jer ja gaovorim od pravom novcu ako dosad niste probali PTC nacin zarade.
    Najtezi korak je zapocet ja cu uskoro proc taj korak kad zaradite 5-6 dolara onda zapocinje prava zarada kupite referala npr. 5 i
    oni klikaju za vas + sto vi klikate tako kad zaradite vise novca kupite ih jos i jos.
    -Ja cu uskoro na neobuxu uzet 10 referala- 3 $ ja imam zasad dva ali ovaj mjesec ce doc isplate sa bux3, bux.to i jos cu dobit sa nekih stranica (oneuropage,...) i kad kupim tih 105 referala to je 10 referala klika 4 adsa po danu je 0.20 na neobuxu plus sto vi klikate 0.24 minimalno po danu pa kad nabavite naprimjer 20 referala, ako klikaju samo 4 adsa po danu to je 0.40 + sto vi 0.44, dan po dan pola dolara vise. (Ovo san govorio za standard korisnike na neobuxu i samo san 4 adsa konta)
    Ja znam neke koji zaradivaju tisuce i tisuce.

•  07-30-2008, 14:58 8666 in reply to 8648

ljudi ja sam sluvcajno surfajuci naletio na stranicu na kojoj imate sve za zaradu na internetu pa je posjetite,ja sam se preko nje prijavio na nekoliko programa

http://web-zarada.co.nr/ 

•  08-02-2008, 0:19 8671 in reply to 8666

Logirajte se jos danas ili sutra (do subote) i moci cete kupiti premium na 5ivebuxu samo za 36$.
    Na 5ivebuxu su dodali još 3 oglasa više i imaju neku igru, tko napravi bolju pjesmu(video) od njima dobije 500$ drugo mjesto 250$ trece 100$
    a svi koji sudjeluju/koji su napravili bilo kakav dobit ce 20 referala besplatno.
    Zato vidite moj prošli komenter i kliknite na sliku i registrirajte se!
    Scour
    Ovdje sam zapravo došao da vam kažem da ima još jedan NACIN zarade koji podsijecana propali Agloco.
    Sve sto trebate je registrirati se i stražiti sa njihovom tražilicom koja je spoj Googlea-Yahoo i Live search.
    Za jednu posjećenu stranicu dobijete 1 bod, ako glasujete (na dnu stranice,palac) 2 boda i za komentar 3 boda,
    bodovi se automacki dodaju na vaš profil.
    Za 6,500 bodova dobivate 25$, za 12,500 bodova dobivate 50$, a za 25,000 bodova dobivate 100$.
    Kad nakupite dovoljno i zatražite novac vam šalju na VISA kartici!
    Ovo je zaista izvrsno, umjesto googlea uzmeš Scour i placaju te ja vec imam 200 bodova.
    Ako skinete njihov toolbar dobijete 100 bodova i od svakog referala dobijete 25% njegovih bodova!
    Zato se registrirajte i recite prijateljima neka i oni preko vas registriraju jer ovo je nova stranica, template/izgled je  još beta
    i nadam se da cu uskoro imat tih 6500 bodova.
    LINK: CLICK HERE TO JOIN ON SCOUR!!!

•  08-03-2008, 2:21 8673 in reply to 8671

Ljudi, probajte možda ce ovo biti novi neobux.
    Buxout
    Brze isplate.
    10$ payout
    0.01 po kliku i po kliku referala također,
    a za premium 0.0125 i za referale isto.
    i ima vise oglasa nego na neobuxu ali neobux je jos nezamjenjiv.

View as RSS news feed in XML