Logirajte se jos danas ili sutra (do subote) i moci cete kupiti premium na 5ivebuxu samo za 36$.
Na 5ivebuxu su dodali još 3 oglasa više i imaju neku igru, tko napravi bolju pjesmu(video) od njima dobije 500$ drugo mjesto 250$ trece 100$
a svi koji sudjeluju/koji su napravili bilo kakav dobit ce 20 referala besplatno.
Zato vidite moj prošli komenter i kliknite na sliku i registrirajte se!
Scour
Ovdje sam zapravo došao da vam kažem da ima još jedan NACIN zarade koji podsijecana propali Agloco.
Sve sto trebate je registrirati se i stražiti sa njihovom tražilicom koja je spoj Googlea-Yahoo i Live search.
Za jednu posjećenu stranicu dobijete 1 bod, ako glasujete (na dnu stranice,palac) 2 boda i za komentar 3 boda,
bodovi se automacki dodaju na vaš profil.
Za 6,500 bodova dobivate 25$, za 12,500 bodova dobivate 50$, a za 25,000 bodova dobivate 100$.
Kad nakupite dovoljno i zatražite novac vam šalju na VISA kartici!
Ovo je zaista izvrsno, umjesto googlea uzmeš Scour i placaju te ja vec imam 200 bodova.
Ako skinete njihov toolbar dobijete 100 bodova i od svakog referala dobijete 25% njegovih bodova!
Zato se registrirajte i recite prijateljima neka i oni preko vas registriraju jer ovo je nova stranica, template/izgled je još beta
i nadam se da cu uskoro imat tih 6500 bodova.
LINK: CLICK HERE TO JOIN ON SCOUR!!!